Izvor:
09.05.2016 u 13:33
0

PREDSEDNIK NIKOLIĆ: „Jadna je EU, ako…“

Ako članstvo Srbije u Evropskoj uniji zavisi od toga šta će reći Hrvatska, jadna je ta Evropska unija, izjavio je u nedelju predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Mi takvu EU ne poznajemo. Poznajemo je kao zajednicu slobodnih država, slobodnih naroda – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Kozarskoj Dubici, nakon obeležavanja Dana sećanja na žrtve stradale na stratištu Donja Gradina.

Ispunili smo uslove, nemojte da nam postavljate komšijske uslove – dodao je Nikolić.

Predsednik Nikolić izjavio je da Srbija ima izvanredne odnose sa Bosnom i Hercegovinom, ali da ne odobrava kada BiH ugrozi Republiku Srpsku.

Srbija priznaje BiH, sa njom ima izvanredne odnose, želi joj svako dobro, ali isto tako želi i RS svako dobro. Ne odobravamo kada BiH ugrozi Republiku Srpsku – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare nakon obeležavanja Dana sećanja na žrtve stradale na stratištu Donja Gradina.

Tanjug
Foto: Facebook/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter