Izvor:
11.10.2019 u 11:33
0

NOVI SPOT „DIGITALNE BUDUĆNOSTI SRBIJE“: Brnabićeva u glavnoj ulozi! (FOTO)

Srpska napredna stranka objavila je danas novi spot "Digitalna budućnost Srbije", a ovog puta u glavnoj ulozi je premijerka Ana Brnabić.

Komentarišući prethodne tizere za "Digitalnu budućnost Srbije", Brnabić u spotu kaže:

"Možda ne možemo tako skoro koristiti teleport ili leteće automobile, ali mnogo toga smo već uradili. SNS transformiše Srbiju u digitalnog lidera regiona. Izgradili smo digitalnu infrastrukturu i uveli elektronske usluge, da omogućimo našim građanima više slobode, manje birokratije i poslove koji donose bolja primanja. Naša misija je da obezbedimo digitalnu budućnost svim generacijama, a cilj nam je da od Srbije napravimo najbolju zemlju za život svih nas".

Prethodno su se u tri tizera pojavili Marija Obradović, Igor Mirović i Vladimir Orlić, koji su u snimljenim scenama mini picu pretvarali u veliku, teleportovali se i vozili letećim automobilima.

Na kraju novog spota SNS prvi put se najavljuje da će 11. godišnjica stranke biti obeležena skupom u novosadskom Spensu, 27. oktobra.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/dwnews‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter