Izvor:
13.10.2019 u 17:15
0

MINISTAR NEBOJŠA STEFANOVIĆ: „Upravo startuje poslednja faza naše BORBE!“

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, večeras je doputovao u Čile gde se održava Generalna skupština Interpola, rečeno je u MUP-u.

Stefanović je tim povodom na svom tviter profilu poručio da će se Srbija do poslednjeg momenta boriti da takozvano Kosovo ne postane članica Interpola.

Upravo startuje poslednja faza naše borbe! Daćemo sve od sebe da takozvano Kosovo ne uspe u svojim namerama. Borićemo se do poslednje sekunde glasanja – poručio je Stefanović.

Srpska delegacija od sutra će početi sa intenzivnim diplomatskim aktivnostima u Santjagu kako bi i ove godine sprečila lažnu državu Kosovo da bude primljeno u članstvo u Interpolu.

Generalna skupština Interpola održava se od 15. do 18. oktobra.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter