Izvor:
15.10.2019 u 13:56
0

ODLIČNA SARADNJA: Brnabić sa predstavnicima OEBS-a i UNICEF-a!

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine OEBS-a Džordžom Tseretelijem i regionalnom direktorkom UNICEF-a za Evropu i Centralnu Aziju Afšan Kan, koji u Beogradu učestvuju na 141. zasedanju Interparlamentarne unije (IPU).

U razgovoru sa Tseretelijem, premijerka je ukazala na značaj saradnje vlade sa Misijom OEBS-a u sprovođenju reformskih procesa, pre svega u oblasti unapređenja izbornog procesa, kao i saradnje u izradi Nacrta medijske strategije.

Brnabić i Kan su konstatovale da je saradnja Vlade Srbije i UNICEF-a odlična, kao i da će u budućnosti fokus saradnje biti na obrazovanju dece i mladih, saopštila je vladina Kancelarja za saradnju sa medijima.

Kan, koja je i specijalna koordinatorka UNICEF-a za pitanja izbeglica i migracija u Evropi, pohvalila je napore predsednice Vlade Srbije u reformi obrazovanja, ukazavši na dobre rezultate naše zemlje kada je reč o predškolskom obrazovanju, kao i na potencijale da zabeleži još bolje rezultate u oblasti inkluzivnog obrazovanja.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Ana Brnabić/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter