Izvor:
16.10.2019 u 17:37
0

GOJKOVIĆ: Brojni susreti tokom zasedanja skupštine IPU!

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sastala se danas, četvrtog dana zasedanja Interparlamentarne unije u Beogradu, sa predsednicima parlamenata BiH, Države Katar, Vijetnama, Džibutija i PS SE, koji učestvuju na 141. zasedanju ove najstarije i najveće međunarodne parlamentarne organizacije.

Gojković je razgovarala sa delegacijom Parlamenta Bosne i Hercegovine, koju predvode Nebojša Radmanović, prvi zamenik predsedavajućeg Predstavničkog doma i Nikola Špirić, drugi zamenik Predsedavajućeg Doma Naroda.

Ona je zahvalila na učešću delegacije BiH na zasedanjua IPU, koja je okupila veliki broj predsednika iz čitavog sveta, kao i regiona Zapadnog Balkana, što, kako je navela, potvrđuje značaj dijaloga u okviru IPU.

Gojković je ukazala da je Srbija posvećena stalnom unapređenju odnosa sa Bosnom i Hercegovinom, i ukazala na značaj početka izgradnje autoputa Beograd-Sarajevo za jačanje odnosa u regionu. Gojković je napomenula da je u prethodnom periodu unapređena i parlamentarna saradnja i da je Skupština Srbije spremna na dalje produbljivanje parlamentarne saradnje.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter