Izvor:
19.10.2019 u 08:07
0

ISTRAŽVANJE: Džo Bajden favorit!

Bivši američki potpredsednik Džo Bajden povećao je prednost nad desetak drugih kandidata za demokratsku predsedničku nominaciju.

Prema istraživanju javnog mnjenja, 21 odsto demokrata izjasnilo se da će glasati za Bajdena na državnim izborima za nominaciju koja počinju sedeće godine.

Slede senator Berni Sanders iz Vermonta sa 16 odsto i senatorka Elizabet Voren iz Masačusetsa sa 15 odsto glasova u anketi.

Podseća se da je istraživanje sprovedeno u trenutku kada je američki Kongres pokrenuo istragu protiv predsednika Donalda Trampa koji je od ukrajinskog kolege Volodimira Zelenskog tražio da istraži da li je Bajden prekinuo istragu o kompaniji u kojoj je radio njegov sin.

Trka za demokratsku nominaciju i dalje je neizvesna, jer gotovo dve trećine demokrata kažu da se još uvek mogu predomisliti.

Izvor: B92
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter