Izvor:
03.11.2016 u 23:28
0

Predsednik takozvane države Kosovo okajava grehe: Tači se sastao sa predstavnicima porodica nestalih Srba

Kosovski predsednik Hašim Tači sastao se danas sa predstavnicima porodica Srba nestalih na Kosovu i istakao da je potrebno što pre rasvetliti sudbinu svih nestalih licam bez obzira na nacionalnu pripadnost. Tači je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, razgovarao sa predstavnicima porodica kidnapovanih Srba o problemu nestalih lica i o mogućnostima da se što pre obelodani sudbina svih nestalih.

Tači je rekao da je pitanje nestalih lica humanitarno pitanje i da treba da što pre bude rešeno.

"Sudbina svih nestalih, bez etničke razlike, treba da se obelodani što pre. Ovo je i preduslov za pravdu i za iskreno pomirenje među narodima", rekao je on.

Predstavnici porodica, kako je saopštno, složili su se sa Tačijem da ovo pitanje postane jedna od glavnih tema i u dijalogu koji se vodi u Briselu.

"Ovo pitanje treba otvoriti i u Briselu, u dijalogu između Kosova i Srbije, na svim instancama, u svim institucijama, da rade kako bi se što pre rešila i zatvorila ova bol i ova patnja", rekao je Tači.

Tanjug
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter