Izvor:
06.11.2016 u 15:32
0

Premijeru dojadilo da mu udaraju na porodicu: Svi koji su kriminalizovali porodicu Vučič dobiče odgovor, a evo kako se Vučić zahvalio Kećijangu!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da se video sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem nakon što je pronađeno oružje nadomak porodične kuće i najavio da će svima koji su pokušali da kriminalizuju njegovu porodicu dati pristojan odgovor.

Vučić je, nakon Samita u Rigi, izrazio uverenje da će nadležni organi uskoro govoriti nešto o ovom slučaju, te dodao da je sastanak sa predsednikom bio nešto normalno i uobičajeno.

– Ja ću nešto iz svog ugla odgovoriti onima koji su se time sprdali, ali i pokušavali da kriminalizuju poštene ljude, valjda polazeći od sebe. Svima ću nastojati da na pristojan način odgovorim – poručio je Vučić u izjavi za RTS.

Vučić je sa zadovoljstvom konstatovao što je kineski premijer Li Kećijang pomenuo pitanje njegove bezbednosti.

– On mene doživljava kao svog prijatelja, a ja jesam pravi prijatelj Kine, poštujem tu zemlju – istakao je Vučić.

Kazao je da ne želi da govori više o pronađenom oružju i da će govoriti tek kada nadležni organi iznesu svoje podatke.

Premijer je rekao da je na Samitu u Rigi razgovarao sa novim premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem i naglasio da je taj razgovor bio učtiv i pristojan.

– Sa Plenkovićem razgovor je bio učtiv i pristojan – rekao je Vučić.

Blic
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter