Izvor:
12.11.2019 u 13:55
0

AMERIČKI AMBASADOR OPET U GLAVNOJ ULOZI: Pustite izbore na Kosovu, idemo na picu! (VIDEO)

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri neprijatno je iznenadio novinare svojom izjavom da ne želi da odgovara na pitanja u vezi sa prebrojavanjem glasova iz centralne Srbije na izborima na Kosovu i Metohiji:

– Nisam tu da odgovaram na ta pitanja, ovde smo zbog specifičnog razloga. Vrlo rado ću preneti ta pitanja ambasadi. Hvala vam što ste došli!

Nakon ove izjave, Entoni Godfri pozvao je sve prisutne da se pridruže i počaste se picom!

Inače, Godfri je danas sa ambasadorom Nemačke Tomasom Šibom otvorio preduzeće "Piža Laganiža", koje zapošljava izbeglice iz bivše Jugoslavije, kao i one iz trećih zemalja koji su stekli pravo na rad u Srbiji.

IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: Američki ambasador sa suprugom u crkvi! Krsti se k'o PRAVI SRBIN! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter