Izvor:
12.11.2019 u 14:28
0

IVICA DAČIĆ O VAŽNOSTI SASTANKA PREDSEDNIKA SRBIJE I FRANCUSKE: Ogroman značaj Vučićeve diplomatije!

Ogroman je značaj diplomatskih aktivnosti predsednika Aleksandra Vučića u Parizu, naročito sastanci sa francuskim predsednikom Makronom, izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić.

Prema njegovim rečima, to potvrđuje veliki ugled koji imaju Srbija i njen predsednik, što je od velikog značaja za budućnost Srbije.

– Ovo je ujedno i dokaz da je napravljen veliki napredak u odnosima sa Francuskom, ostvaren prilikom razgovora Makrona i Vučića u Beogradu. Srbiji su potrebni saveznici ako želimo uspešnu zaštitu naših nacionalnih i državnih interesa i bolju perspektivu za našu zemlju i naš narod – zaključuje Dačić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter