Izvor:
13.11.2019 u 12:29
0

SRBIJA JE MNOGO VIŠE URADILA NEGO ŠTO SE VIDI U „BELOJ KNJIZI“: Mihajlovićeva naglasila se Srbija mnogo menja! (FOTO)

Mnogo toga što je Srbija već uradila ne vidi se u “Beloj knjizi”, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i naglasila da svi znamo da se Srbija menja mnogo više i ima mnogo više pomaka od onoga što piše u izveštaju.

Na panelu održanom na predstavljanju “Bele knjige” Saveta stranih investitora, Mihajlović je rekla da ne može da kaže da je zadovoljna i srećna kao premijerka Ana Barnabić nalazima iz Bele knjige, i istakla da ima još mnogo toga što se ne vidi u ovogodišnjem izdanju, budući da se Srbija mnogo menja.

– Srbija ide napred, napredujemo i na Duing biznis listi Svetske banke, govorimo i o rastu stranih direktnih investicija i o rastu BDP-a, o transportnom povezivanju Srbije, deveti smo u svetu po izdavanju građevinskih dozvola – rekla je Mihajlović.

Ona se, kaže, ne bi saglasila s urednikom “Bele knjige” Miroljubom Labusom u vezi s tim šta meri Duing biznis lista, a šta “Bela knjiga”, ali dodaje da je činjenica da imamo napredak i u jednom i u drugom slučaju.

Mihajlović je dodala da svakako još puno posla predstoji da bi se dodatno unapredio poslovni ambijent u Srbiji.

– Mislim da mi u Vladi moramo da budemo jasniji i definisaniji u pogledu “Bele knjige” i ali Srbija jeste na dobrom putu i to je ono što je važno – rekla je Mihajlović.

Ona je zahvalila kompanijama, članicama Saveta stranih investitora što zapošljavaju građane Srbije, gotovo 100.000 ljudi, što redovno isplaćuju plate i naglasila da jje važan razgovar o partnerskom odnosu između Saveta i Vlade.

Izvor: Tanjug
Foto:
Facebook/Зорана Михајловић

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter