Izvor:
13.11.2019 u 14:21
0

OPROŠTAJNA POSETA: Ambasador Nanobašvili kod Dačića! (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Gruzije Joseba Nanobašvilija, koji na nerezidencijalnoj osnovi pokriva Srbiju iz Atine.

U razgovoru je konstatovano da su bilateralni odnosi dve zemlje intenzivirani u poslednje dve godine, uključujući susrete na visokom i najvišem nivou.

Izraženo je obostrano zadovoljstvo zbog otvaranja Diplomatske kancelarije Gruzije u Beogradu, kao i započinjanja procedure otvaranja Počasnog konzulata Srbije u Tbilisiju.

Dačić je naglasio zahvalnost Srbijr za principijelnu podršku Gruzije očuvanju teritorijalnog integriteta Srbije.

Istaknuto je da postoji interes i prostor za unapređenje ekonomske saradnje i proširenje ugovorno-pravne baze između dve zemlje.

Šef srpske diplomatije se zahvalio ambasadoru Gruzije na veoma zapaženom doprinosu i izrazio uverenje da će inicijative i aktivnosti koje su započete tokom njegovog mandata doprineti daljem razvoju sveukupne saradnje dve prijateljske države.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter