Izvor:
17.11.2019 u 21:28
0

SAVETNICA ALEKSANDRA VUČIĆA O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Predsednik bio toliko loše da je sam tražio da ga hitno hospitalizuju!

Suzana Vasiljević savetnica za medija predsednika Srbije Aleksandra Vučića večeras je saopštila najnovije informacije o zdravstvenom stanju predsednika.

– Jako težak vikend za nama. U petak je sam tražio da ga odvedu u bolnicu. On ne priznaje inače bolesti, pod temperaturom smo trčali sa njim po belom svetu, a sada je tražio da ga odvedu na VMA. Dva dana je proveo na aparatima. Danas je malo bolje i nadam se da će konačno početi da sluša savete lekara i ljudi koji o njemu brinu – rekla je savetnica predsednika republike.

Ona je dodala da se nada da Vučić nije video reakcije drugih na njegovu bolest.

Ako već ne podržavate politiku Vučića, poštujte bar bolest i pustite čoveka da boluje u miru. Makron, Merkel, Erdogan, Pahor, Rama, Dodik, svi su mu pisali. Od velikih svetskih lidera do građana koji brinu. Nadam se da je gledao te poruke – naglasila je Vasiljević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter