Izvor:
25.11.2019 u 20:12
0

POTVRDA TUŽILAŠTVA: Za ubistvo Ivanovića biće optuženo šest osoba, ne i Radoičić!

Ne očekuje se da će potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić biti deo optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića.

Iako je za Radoičićem raspisan međunarodni nalog za hapšenje, tužilaštvo je potvrdilo da trenutno neće biti optužen za ovaj slučaj.

Prema rečima tužioca koji vodi istragu, Sulj Hodže, optužnicom će biti obuhvaćeno šest osoba za koje se sumnja da su pomagale u ubistvu Ivanovića.

Hodža kaže da se veruje da su identifikovali jednu od dve osobe, čije je slike policija dan ranije objavila i zatražila informacije od građana.

Međutim, njihova imena kasnije je javno spomenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da se radi o studentima u Mitrovici, koji nemaju nikakve veze sa ubistvom Ivanovića.

Prema Hodži, ove osobe su, navodno, pratile Ivanovića nekoliko minuta pre nego što je ubijen.

Oliver Ivanović ubijen je ispred stranačkih prostorija Građanske inicijative SDP u Severnoj Mitrovici sa šest metaka 16. januara 2018. godine.

Tri osobe su još u pritvoru zbog ovog ubistva, dok je kosovsko tužilaštvo u ovom periodu proširilo istrage i na mnoge druge, uključujući i kolege bivšeg lidera SDP.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter