Izvor:
26.11.2019 u 15:20
0

EDI RAMA OBJAVIO NA FEJSBUKU: Ono što nas ne ubije to nas ojača!

Premijer Albanije, Edi Rama, izjavio je saučešće građaima koji su ostali bez svojih bližnjih ili bez domova u jutrošnjoj seriji zemljotresa i istakao da će posledice otklanjati zajedno.

U video poruci objavljenoj na svom fejsbuk profilu, Rama je poručio da kreće u obilazak gradova Drač i Tumani, koji su najviše stradali u ovoj prirodnoj katastrofi.

– Želim da izrazim saučešće porodicama nastradalih i želim da uverim porodice da ćemo učiniti sve da spasemo svakog čoveka koji diše ispod ruševina – napisao je Rama.

Dodao je da je iz ruševina do sada spašena 41 osoba.

– Prvi kosovski timovi stigli su, na zahtev predsednika Tačija. Sada mi je pokazao solidarnost sa Albanijom koja je pogođena – naveo je Rama.

Oslovljavajući građane Albanije sa "braćo i sestre", Rama je poručio da ova nesreća koja ih je zadesila zahteva ogromnu hrabrost.

– Zajedno ćemo se suočiti sa ovom velikom prirodnom katastrofom. Vlada je na terenu – poručio je Rama i citirajući izreku da "ono što nas ne ubije, to nas ojača" dodao da građane Albanije "ove velike reči mogu učiniti još jačim".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter