Izvor:
30.11.2019 u 11:45
0

VANREDNA KONFERENCIJA MINISTRA POLICIJE: Granična policija na prelazu Preševo zaplenila veliku količinu heroina! (VIDEO)

PROČITAJTE O ČEMU JE MINISTAR POLICIJE PRIČAO NA DANAŠNJOJ VANREDNOJ KONFERENCIJI ZA MEDIJE

STEFANOVIĆ JASAN: Andrej Vučić nije imao nikakve veze sa čovekom iz slučaja "Jovanjica"! (FOTO, VIDEO)

MINISTAR POLICIJE NA VANREDNOJ KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Zaplenili smo 6,2 tone droge, a sutra je VELIKI DAN! (VIDEO)

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas na vanrednoj konferenciji za medije da je noćas naša granična policija na prelazu Preševo zapelnila 7,8 kilograma heorina.

Prerthodne noći je sprovedena dobra akcija MUP-a. Pripadnici granične policije su na prelazu Preševo uhapsil albanskog državljanina L.B. (29) i zapleniili 7,8 kg heroina. Ovo je dobra akcija policije pošto nisu bile tako česte ovako velike zaplene – rekao je Stefanović u Palati Srbija.

Kaže da je prilikom pretresa mercedesa nađen heroin u 15 paketa i da je verovatno albanski držaljvanin trebalo da ga prenese u Zapadnu Evropu.

Ministar je pohavalio rad profesinalca iz policije i istakao da su pokazali požrtvovanosti i profesinalan odnos u borbi protiv narkotika.

Kako je rekao, u prethodne dve godine je zaplenjeno po više od četiri kilograma narkortika, a ove godine do 20. novembra MUP i tužilašstvo su uhapsili i zadržali 778 osoba zbog krivičnoh dela za distribuciju narkotika.

Skoro 9.000 krivičnih prijava je podneto iz oblasti droge, tu se radi o licima koja su privedena zbog posedovanja, a oduzeto je do 25. novembra više od 6,2 tone narkotika od čega je bila rekordna zaplena – više od 150 kg heoroina. Takođe, procesuirno je i razbijeno 11 kriminalnih grupa – naglasio je Stefanović.

Zahvalio je svima iz policije koji su doprineli da se pošalje snažna poruka onima koji se bave trgovinom narkoticima ne mogu da prođu u Srbiji ni na koji način.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter