Izvor:
30.11.2019 u 12:03
0

OTKRIVAMO BOGAT MENI ZA GOSTA IZ RUSIJE NA DAN REPUBLIKE Prase, kobasice, prebranac… (VIDEO)

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i zamenik ministra inostranih poslova Ruske Federacije Aleksandar Gruško na zvaničnoj večeri koja je priređena povodom posete gosta iz Rusije, prisetili su se nekadašnjeg državnog praznika bivše Jugoslavije – Dana Republike.

Praznik je obeležavan u bivšoj SFRJ kao dan kada se u jeku Drugog svetskog rata, 29. novembra 1943. na zasedanju Antifašističkog veća narodnog oslobođenja Jugoslavija (AVNOJ) u Jajcu, rodila druga Jugoslavija, na čelu s Josipom Brozom Titom.

U znak sećanja na pomenuti praznik, ministar Dačić i gost iz Rusije su se oprobali u pravljenju, a potom i degustaciji tradicionalnih mesnih specijaliteta.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter