Izvor:
08.12.2019 u 10:18
0

RAMA VUČIĆU: Do kada će duhovi prošlosti i dalje potkopavati put Srbije ka budućnosti

Albanski premijer Edi Rama poslao je danas preko Tvitera poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću s pitanjem kako je moguće da se u današnje vreme negira, kako je naveo, dokumentovani ratni zločin, kao što je navodni masakr nad albanskim civilima u selu Račak, 1999. na Kosovu.

Kako prenosi Kosovo onlajn, reagujući na izjavu predsednika Srbije da je slučaj Račak bio prevara kako bi se opravdalo NATO bombardovanje tadašnje SRJ, Rama se zapitao do kada će Srbija živeti u samoobmani i potkopavati sopstveni put ka budućnosti.

Zašto je tako teško razumeti i do kad će Srbija živeti u samoobmani i u poricanju jasne stvarnosti Kosova. Do kada će duhovi prošlosti i dalje potkopavati put Srbije ka budućnosti – poručio je Rama srpskom predsedniku.

Prijatelji, prestanite sa samozavaravanjem o ratu koji je započeo stari krvavi režim u Beogradu. Treba ići dalje! Neka mrtvi sahrane mrtve. Napravimo mir i blagostanje za našu decu. Treba krenuti napred i izgraditi ovaj region kao uzoran model – napisao je albanski premijer na svom Tviter nalogu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/GazetaKohaJone

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter