Izvor:
10.05.2016 u 23:35
0

Brisel zadovoljan kako Srbija koristi FONDOVE EU

Šef Delegacije Evropske unije, ambasador Majkl Davenport, izjavio je tokom poste Vranju da je Brisel zadovoljan kako Srbija koristi fondove EU.

On je kazao da Srbija uspešno konkuriše za projekte i veoma dobro koristi novac dobijen iz tih fondova.

"Evropska unija ima veliko iskustvo u ovoj oblasti. Pre svega što se tiče opštih ocena, mogu da kažem da je takozvani Sud Auditora u Briselu dao vrlo pozitivnu ocenu o iskorišćenju evropskih sredstava u Srbiji. Oni smatraju da Delegacija EU vrlo efikasno upravlja evropskim sredstvima u Srbiji. Moram da istaknem da to radimo u tesnoj saradnji sa Vladom Srbije, civilnim društvom i lokalnim samoupravama“, rekao je Davenport.

On je objasnio da u fazi, kako je rekao istinskih, pregovora Srbije o pridruživanju EU, Delegacija će podržavati Srbiju da što više konkuriše za sredstva iz IPA fondova.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter