Izvor:
21.11.2016 u 04:15
0

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić gostovao u kultnoj emisiji Ćirilica: „Uvek ću podržavati Angelu Merkl“

Najmoćniji čovek u Srbiji večeras je gostovao u kultnoj emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića. Aleksandar Vučić je, između ostalog govorio o kursu koji naša diplomatija treba da zauzme, a dao je poseban osvrt na najdominantniju ženu Evrope:

"Srbija je morala da menja spoljnu politiku, jer ne možemo biti na gubitničkom kursu.

Angela Merkl će sigurno opet pobediti na izborima u Nemačkoj i imaće novi, četvrti po redu kancelarski mandat. Ja kao Aleksandar Vučić ću je uvek podržati.

Mislim da ona zaslužuje da opet vodi Nemačku i da je zaslužila i podršku Srbije zbog svega što je učinila za našu zemlju. U Nemačkoj nije "svakog čuda tri dana dosta", jer tamo ljudi cene istrajnost i rad. Zato su Nemci tu gde jesu" – rekao je predsednik srpske Vlade gostujući kod legendarnog Milomira Marića.

Happy TV
Foto: Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter