Izvor:
22.11.2016 u 01:58
0

Vučić: Uskoro će biti rasvetljena novinarska ubistva!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se u slučaju ubistva novinara Milana Pantića privodi kraju prikupljanje relevantnih dokaza koji bi omogućili podizanje optužnice.

Vučić je na otvaranju konferencije Medijskog foruma Jugoistočne Evrope u Beogradu rekao da je Komisija koja se bavi rasvetljavanjem ubistava novinara postigla pozitivne rezultate.

U slučaju ubistva Slavka Ćuruvije, rekao je, počinioci i organizatori su privedeni pravdi i trenutno im se sudi.

Naveo je da je u slučaju novinarke Dade Vujasinović do sada urađeno sve što je moguće, uključujući i forenzičko i sudsko medicinsko-super veštačenje u Holandiji.

– Pozitivan primer naše Komisije pokazuje da kada postoji politička volja, razumevanje i sinergija između novinarske struke i državnih organa nema nepremostivih prepreku i šalje jasnu poruku da zločini počinjeni prema novinarima nisu i neće biti zaboravljeni – naveo je Vučić.

Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter