Izvor:
06.12.2016 u 22:46
0

Ovo je premijeru naročito teško palo: Vučića pogodile bolesne uvrede na račun njegove ćerke!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izajvio je da je teško podneo uvrede koje je na račun njegove maloletne ćerke izneo jedan korisnik Fejsbuka.

Podsetimo, tokom sinoćnjeg superfinala Kurirovih izbora za predsednika Srbije, organizovanog na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, na najsuroviji način zloupotrebljena je naša akcija.
Prilikom glasanja, koje je emitovano uživo, upućena je brutalna pretnja na račun ćerke premijera Aleksandra Vučića. Tom prilikom, među više od 27.000 komentara, sa jednog profila ostavljena je poruka u kojoj je na monstruozan način izneta pretnja premijeru i njegovoj ćerki.

– To je za mene bilo prilično teško. To je saznao i moj sin. On je veliki, ima 19 godina i hoće sestricu da brani. Znate celu muku, ali šta ćete, bolesnih ljudi ima svuda – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u holu Skupštine Srbije.

Premijer je dodao i da ne može da zamisli strašnije uvrede od onih koji su iznete na račun njegove ćerke.
– Da vam neko vređa mrtvu maloletnu ćerku, koja je pritom živa i zdrava i najbolji učenik, koja govori tri jezika… Ne znam kakav psihopata morate da budete da to radite – rekao je Vučić.
On je dodao da mu je u celoj priči još nešto zasmetalo, ali nije želeo da precizira na šta je tačno mislio.

Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter