Izvor:
11.12.2016 u 03:03
0

Dobre vesti: U 2017. godini VIŠE NOVCA za socijalna davanja!

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je predvidelo u budžetu za narednu godinu više novca za socijalna davanja, izjavio je danas ministar Aleksandar Vulin.

– Budžet je i štedljiv i razvojan, ima dovoljno prostora za investicije, ali se vodi računa da se nigde država ne zadužuje – da se ne troši novac koji nismo zaradili – rekao je Vulin za TV Pink, povodom današnjeg usvajanja budžeta za 2017. u parlamentu.

Kada je reč o njegovom resoru, Vulin ističe da je veoma zadovoljan.

– Pošto je količina novca predviđena za socijalna davanja čak povećana. Štedeli smo na svemu sem naravno na našim korisnicima. Ima dovoljno novca za socijalnu pomoć, dovoljno za sve porodilje, sve penzionere, za roditeljski i dečiji dodatak, kao i tuđu negu i pomoć – nagalsio je Vulin.

Ministar je istakao da će sva socijalna prava biti sačuvana.

– A, verujem dobrim delom i unapređena – dodao je Vulin.

Tanjug
Foto: Twitter/ExpresportalSrb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter