Izvor:
25.12.2016 u 14:58
0

VULIN čestitao BOŽIĆ svima koji danas slave i istakao: SRBIJA je PONOSNA na sve verske i kulturne različitosti!

Ministar za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin čestitao je svim hrišćanskim vernicima koji praznik Hristovog rođenja – Božić – proslavljaju po gregorijanskom kalendaru, poručivši da je Srbija ponosna na sve verske i kulturne različitosti.

– Vrednosti ljubavi, pomirenja, vere u bolje sutra, u dobro, u svakog od nas jesu vrednosti na kojima je sazdana i naša zemlja. Želim svim vernicima da ove praznike blagdana provedu sa onima koji ih vole i do čije ljubavi i napretka nam je stalo baš kao što nam je toliko stalo do napretka naše jedine, voljene Srbije – rekao je Vulin.

Vulin je prisustvovao ponoćnoj misi koju je u u župi svetog Ante Padovanskog služio nadbiskup Stanislav Hočevar.

Ministar je rekao i da je Srbija "zemlja sve svoje dece" i da je ponosna na sve verske i kultrurne rzličitosti.

– Srbija je ponosna na svakog svog građanina. Samo tako moći ćemo da se radujemo i da se nadamo da ćemo iduću godinu provesti u boljoj zemlji, zemlji za koju vredi živeti i za koju se vredi boriti – poručio je on.

Vulin je rekao da su vrednosti dobrote, ljubavi, univerzalnog poštovanja svih religija i kultura – vrednosti na kojima je Srbija sazdana i da će samo tako Srbija biti uspešna i dostojna svakog svog deteta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter