Izvor:
26.12.2016 u 00:23
0

Velika čast: Srbin sa Kosova dobio poziv za Molitveni doručak sa Trampom!

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović saopštio je da je dobio poziv da prusustvuje Molitvenom doručku sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

On je istakao da je to šansa da predstavi probleme srpske zajednice na KiM

– Ovaj poziv mi mnogo znači. Ovo je idealna prilika da se upoznam sa novoizabranim predsednikom Trampom i njegovom administracijom. I ranijih godina sam se trudio da na sastancima sa najvišim američkim zvaničnicima predstavnim probleme srpske zajednice na Kosovu, što ću učiniti i ovoga puta – kaže Petrović.

Predsedniku SLS-a, koji je i zamenik predsednika Skupštine Kosova, ovo je deveti put da dobija poziv za Molitveni dorucak, i on smatra da je to važan signal za političke prdestavnike Srbja da su poželjni za stolom kao prijatelji.

Tradicionalni Molitveni doručak održava se u Vašingtonu svakog prvog četvrtka u februaru, a pocasni gost na skupu od oko 3,500 gostiju iz SAD i inostranstva je američki predsednik.

Tanjug
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter