Izvor:
26.12.2016 u 18:35
0

STEFANOVIĆ čvrsto uveren: Savamala će dobiti odgovarajući epilog!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odbacio je danas tvrdnje da MUP ignoriše zahteve Tužilaštva u slučaju rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

Istražni postupak o tom slučaju još traje, rekao je Stefanović i poručio da niko ne treba da brine jer će policija uraditi svoj posao.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da nije upoznat sa detaljima istrage, ali i da o njoj ne bi mogao da govori čak i da ima bilo kakva saznanja.

Policija će uraditi svoj posao, nemojte da brinete. Mi se borimo protiv svake vrste kriminala i korupcije. Saznaćete sve informacije kada za to dođe vreme. Tužilaštvo će saopštiti rezultate istrage – zaključio je potpredsednik Vlade Srbije.

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter