Izvor:
28.12.2016 u 04:15
0

Bogoljub Karić je sada SLOBODAN ČOVEK: Raduje se pravdi, hoće da gradi lepšu Srbiju, a evo šta je rekao o regionalnoj trci u naoružanju! (VIDEO)

Vest dana je svakako to što je protiv Bogoljuba Karića, biznismena i političara, obustavljena istraga, čime se stvaraju uslovi da, posle više od deset godina egzila, kao slobodan građanin dođe u Srbiju. Karić je na svom fejsbuk profilu, podelio radost sa pratiocima, ističući kako je pravda spora, ali dostižna i da je neizmerno radostan. Takođe se zahvalio svima, jer je u jučerašnjem danu, njegova fejsbuk stranica dostigla rekordan broj poseta.

– Dragi moji podelio bih sa vama, koji mi svojim komentarima pružate veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju, najnoviju i najradosniju vest: Posle dvadeset godina sumnjičenja da sam navodno zloupotrebio položaj u privatnoj kompaniji, obustavljena je istraga koja je protiv mene vodjena. Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna. Zahvaljujem se svima vama koji ste verovali u mene i pravdu i nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje; Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece.
SA VELIKOM RADOŠĆU VAS OBAVEŠTAVAM DA JE JUČE POSTAVLJEN SVOJEVRSTAN REKORD, JER JE MOJU STRANICU NA FEJSBUKU POSETILO PREKO 900.000 ljudi!

Srbija ima snage!

Sve vas voli i do skorog vidjenja pozdravlja Vaš Bogoljub Karić.- napisao je lider Pokreta Snaga Srbije.

Jedan od najpoznatijih srpskih novinara, Milomir Marić, posetio je nedavno Bogoljuba Karića, i intervjuisao ga, što ste imali prilike da vidite u kultnoj emisiji Ćirilica. Tom prilikom mu je postavio i pitanje o najaktuelnijem izazovu koji potresa naš region. Upitan o novoj regionalnoj trci u naoružanju, Karić je istakao da je principijelno protiv svih ratova, ali da Srbija nije imala izbora i da je njeno naoružavanje i jačanje eksadrile sa ruskim MIG – ovima, iznuđeno zbog hrvatske pretnje.

Jasno je, kako ističe Karić,da se Hrvatska ne naoružava da napadne Austriju ili neku drugu zemlju, već da je ta pretnja, iako potpuno bespotrebno, prevashodno usmerena ka Srbiji. Kao čovek iz privrede, Karić smatra da bi za ceo region bilo mnogo prosperitetnije da se umesto u naoružanje ulaže u fabrike i traktore. Apostrofirao je i negativnu ulogu Zapada, koji bi umesto što huška Hrvatsku na naoružavanje, trebalo da joj pomogne da se razvija. Pogledajte naš video u prilogu.

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter