Izvor:
29.12.2016 u 03:12
0

Putinov čovek od poverenja poručio: Srbija je PRIMER kako se brani nacionalni suverenitet!

Zamenik sekretara generalnog saveta Jedinstvene Rusije Sergej ŽŽeleznjak izjavio je danas da Srbija zauzima jasan stav o očuvanju nacionalnog suvereniteta i vojne neutralnosti.

ŽŽeleznjak je za portal Patriot rekao da je stav Srbije umnogome primer, te da je siguran da taj stav dobija sve veću podrššku, ne samo u regionu, nego i na šširem međunarodnom planu.

Kako je rekao, pitanja vezana za bezbednost i zašštitu suvereniteta moraju da se reššavaju prema stavu građana, a "jasan stav većine građana Srbije je da podržžavaju vojnu neutralnost i nezavisnost Srbije".

On je, govoreći o položžaju Srba u regionu, naročito u Crnoj Gori, Hvratskoj ocenio da se na Srbe u nekim od držžava Balkana vrši veliki pritisak.

ŽŽeleznjak ocenjuje da se nastavljaju pokuššaji odvajanja Srba od njihovih korena, kulture, njihovog jezika.

– Mi, naravno, ne možžemo da se pomirimo sa tim. Niko nema pravo da ponižžava ili sprovodi represivne mere po etničkom osnovu – rekao je ŽŽeljeznak.

Blic
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter