Izvor:
31.12.2016 u 00:13
0

Slobodu i povratak slavio pevajući: Bogoljub se NE VRAĆA u politiku, ali planira da pokrene…

Pevalo se "Mnogaja ljeta", a Bogoljuba Karića zbog poternice u Srbiji nije bilo 11 godina. Sleteo je u Beograd i rekao da "neće u politiku".

Srećan je što je posle, kako kaže političkog progona i montiranog sudskog procesa najzad došao u svoju zemlju kao slobodan čovek. Kaže da su se zbog njegovog povratka mnogi zamislili.

– Ne boj se, ne pitaj, ne ulazim u politiku. Već su se smrzli. Ja dolazim iz Sibira sa minus 15, a oni žive na plus 15 i 20 i već su se smrzli. Već su me zvali i pitaju. Glavni je problem hoću li se kandidovati za predsednika i hoću li zauzeti kanabe Tome Nikolića. Pa sasvim logično je da nemam konkurencije, zauzeo bih ga bez ikakvog problema – poručuje Karić.

Ipak kaže da nema nameru da se bavi politikom, već onim što najbolje zna, a to je biznis i otvaranje radnih mesta.

– Ja ću biti najbolji sluga Vladi Srbije. Na nikakvim funkcijama, samo ako im trebam za savet, da im pomognem da taj narod naš uposlimo i da dignemo glavu i budemo najbogatiji, da nam budu puni džepovi. To je najvažnije, a ne prazni frižideri – kaže Karić.

Doček, naravno, nije mogao da prođe bez čuvene salate.

– Nije mi nedostajala srpska salata, jer sam je sejao u svom vrtu, u svom dvorištu. Ja ovo zovem Bogoljubova salata – kaže Karić.

Iako kaže da je salata u političkoj kampanji pre 12 godina korišćena kao metafora, sada, prema rečima Karića, treba samo da se organizujemo da svako domaćinstvo ima svoj plastenik i da ne moramo da znamo da proizvodimo ajfon, ali salatu svakako možemo.

Bogoljub Karić najavio je ponovo pokretanje BK televizije i štampanog medija.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter