Predsednik Nikolić: Hoće da me POSVAĐAJU sa Vučićem, ali prevarili su se, jer...

 

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da postoje ljudi koji pokušavaju da ga posvađaju sa premijerom Aleksandrom Vučićem. 

Međutim, on je dodao da je premijer čovek u kojeg on ima bezgranično poverenje i za koga zna da ga nikada neće izneveriti.

- Neveru mu spočitavaju oni koji bi zarad interesa izdali i svoje najmilije. Svađaju nas, pišu da mu otežavam posao, da mu stavljam klipove u točkove, nagađaju kako će me Vučić izneveriti i slično. On to neće učiniti, pre svega jer nije izdajnik, već borac, a radi samo ono što je u interesu Srbije - rekao je Nikolić u intervjuu za Kurir. 

Nikolić je rekao da ne postoji nijedan razlog da se oseća loše u vezi sa Srpskom naprednom strankom (SNS), koju je osnovao a iz koje ga niko nije predložio za novog predsedničkog kandidata, i dodao da nije ni tražio da ga neko iz SNS predloži kao da bi i osudio onog ko bi to učinio bez odluke stranke. 

- Nisam tražio da me neko iz SNS predloži i osudio bih onoga ko bi to učinio bez odluke stranke. Ne postoji nijedan razlog da se osećam loše u vezi sa strankom. Ona me ispunjava ponosom i zahvalan sam Vučiću što je unapredio ono što sam stvorio - rekao je Nikolić. 

Odgovarajući da li je pitao premijera zbog čega nije javno podržao njegovu kandidaturu, Nikolić je rekao da se Vučić u više navrata u javnosti pozitivno izjašnjavao o njegovom radu i da je njemu to dovoljno. 

Nikolić je dodao da će, ukoliko odluči da se ne kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima, svoje vreme posvetiti porodici i unucima, kao i da ne postoji mogućnost "da izađe na crtu Vučiću". 

- To nije moguće, nikada! On je ispunio najlepše želje mnogih građana Srbije, opravdao sva moja očekivanja. Za čije interese bih se ja nadmetao sa Aleksandrom, za interese zajedničkih suparnika, uništitelja Srbije? Vučić će biti na crti drugima, uvek uz moju pomoć - rekao je Nikolić. 

Beta
Foto:Twitter/Šumadinac

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost