Izvor:
13.01.2017 u 04:12
0

Traže IZVINJENJE: Vlada RS i srpski član predsedništva PREKIDAJU sve odnose sa OHR do daljnjeg!

Vlada Republike Srpske saopštila je da će prekinuti svu komunikaciju i odnose sa visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inckom i OHR-om sve dok se ne izvini srpskom narodu zbog izrečenih uvreda, odnosno poređenja 9. januara, Dana Republike, sa danom osnivanja Nezavisne Države Hrvatske.

Na današnjoj sednici Vlada Republike Srpske je prihvatila inicijativu i zahtev udruženja i organizacija od javnog interesa za Srpsku proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskih ratova u kojoj se od Incka traži da se izvini srpskom narodu zbog izrečenih uvreda. Zahtev Vladi uputili su Boračka organizacija Republike Srpske, Republička organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Savez logoraša Republike Srpske, Savez organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske i Udruženje amputiraca „UDAS“. U saopštenju se dodaje da su zahtev uputili i Savez udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata Republike Srpske, Udruženje „Jasenovac-Donja Gradina“ Banjaluka, Udruženje žena žrtava rata Republike Srpske i Udruženje građana „Veterani Republike Srpske“.

RTRS
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter