Izvor:
15.01.2017 u 17:53
0

Počeo Savet za nacionalnu bezbednost: Sednicom u Generalštabu predsedava Nikolić!

U Generalštabu Vojske Srbije danas je počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom predsedava predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Sednici prisustvuju premijer Srbiej Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Djorđević, ministarka pravde Nela Kuburović i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.Vučić je u subotu uveče održao sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

On je, na pres konferenciji u pauzi sednice, upozorio da je Priština potezima koje je preduzela povodom ponovnog otvaranja železničke linije Beograd-Kosovska Mitrovica, pokazala da želi da izazove šire sukobe na zapadnom Balkanu.Vučić je upozorio i zamolio Albance na Kosovu i Metohiji da ni ne pomišljaju na oružjem napadaju Srbe jer, kako je istakao, Srbija to neće dozvoliti.

Vučić je upozorio i zamolio Albance na Kosovu i Metohiji da ni ne pomišljaju na oružjem napadaju Srbe jer, kako je istakao, Srbija to neće dozvoliti.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter