Izvor:
18.01.2017 u 02:49
0

Vučić o sankcijama Dodiku: ZNAO SAM DA ĆE SE TO DOGODITI, ne zamrzavamo njegovu imovinu!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, upitan o informaciji da su SAD uvele sankcije predsedniku RS, rekao je da je od Amerikanaca dobio potvrdu da će se to dogoditi.

"Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi, ali nisam dobio informaciju o sadržaju i o tome kakve se sve sankcije protiv predsednika Republike Srpske uvesti", rekao je Vučić za RTS i dodao: "Ne znam da li sam to smeo da kažem".

Na pitanje da li se Srbija pridržuti sankcijama, premijer je odgovorio:

"Vlada kao kolegijalni organ odlučuje, lično ne znam kako da vam odgovorim, da kažemo da zamrzavamo imovinu predsedniku RS i da mu branimo da dođe u Beograd…. Ne ide, to se neće dogoditi…"

Ranije danas "Blic" je objavio da su Sjedinjene Američke Države uvele sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske.

Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu pridružile sankcijama, naveo je list.

"Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nisam dobio. Ali očekujem tako nešto", rekao je Dodik za "Večernje Novosti".

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter