Izvor:
07.02.2017 u 21:18
0

Nole priznao: SIN ME MOTIVIŠE DA SE BORIM ZA PRVO MESTO!

– Rođenje deteta je najlepša stvar koja se dogodila meni i supruzi. Naš sin je pravi dar za nas i on je taj koji mi daje dodatni motiv da ostanem u sportu i borim se za teniski vrh – rekao je Novak za rusku televiziju "Meč", koja je boravila u Nišu za vreme Dejvis Kupa.

Najbolji srpski sportista u istoriji bio je član srpskog tima koji je maksimalnim rezultatom eliminisao Rusiju i prošao u četvrtinu finala, gde će ugostiti selekciju Španije.
– U tenisu, uglavnom igrate samo za sebe. Ali tokom te jedne nedelje, kada igrate Dejvis Kup, vi ste deo tima koji predstavlja vašu zemlju. Taj tip emocije je poseban jer u potpunosti možete da osetite timski duh. Divna atmosfera u Srbiji vam daje veliko samopouzdanje pred nastavak sezone, kada se borite sami. Ne živim u Srbiji već sedam, osam godina – konstantno sam u pokretu, pa posebno cenim vreme koje mogu da provedem prijateljima i porodicom. To je nešto što jako cenim", zaključio je Novak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter