Izvor:
09.02.2017 u 05:59
0

Nikolić: SMETAM NEKIMA SA ZAPADA, SLEDEĆE NEDELJE OČEKUJEM JOŠ NAPADA!

Prema pisanju medija u Srbiji, onih koji su pod uticajem ili su u vlasništvu nekih sa Zapada, postaje očigledno da im smetam da u Srbiji urade sve što žele, rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

On je na taj način komentarisao medijske navode da je tražio ambasadorsko mesto u Moskvi i poziciju predsednika Skupštine za sina Radomira, kao uslov da odustane od kandidature za novi mandat.

"Sada sam i politički trgovac, za sebe tražim ambasadorsko mesto, a za Radomira, koji uopšte nije poslanik, funkciju predsednika parlamenta", rekao je Nikolić za "Novosti".

"Očekujem do iduće nedelje još ovakvih prljavština. To je moj život, sve vreme borba protiv nepravde, izmišljotina, najodvratnijih laži, sam protiv mnogih", kaže Nikolić.

Prema istraživanju agencije Medijum Galup u koje su "Novosti" imale uvid, Nikolić bi uz podršku cele vladajuće koalicije do pobede mogao i u prvom krugu sa 50,2 odsto glasova. U tom slučaju, drugo mesto bi pripalo Vuku Jeremiću, sa 14,2 odsto, dok bi treći bio Vojislav Šešelj sa 10,1 odsto glasova. Saša Janković bi imao 7,2, a Boško Obradović 6,2 procenata glasova.

Kad bi se Nikolić kandidovao samostalno, bez podrške naprednjaka osvojio bi 37,2 odsto, dok bi ostali kandidati imali nešto bolji rezultat nego u prvom slučaju.

Tanjug
Foto: Facebook/MarkooMarkoo/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter