Izvor:
11.02.2017 u 00:10
0

Ministar pozvao sindikate na pregovore: SVAKO TREBA DA RADI SVOJ POSAO, KO KRŠI ZAKON ODGOVARAĆE!

Ministar odbrane Zoran Ðorđević ponovo je danas pozvao predstavnike vojnih sindikata da socijalna pitanja rešavaju zajedničkim razgovorima, u okviru zakona i ekonomskih mogućnosti države, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Ðorđević je istakao da će Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije u potpunosti sarađivati u istrazi i postupati po eventualnom zahtevu Tužilaštva u vezi sa podnetom krivičnom prijavom.


Povodom novih optužbi predstavnika jednog vojnog sindikata iznetih u medijima, ministar odbrane obavešten je od nadležnih vojnih organa da po službenoj dužnosti sprovode postupak utvrđivanja istinitosti tih navoda.

U vezi s tim, Ðorđević je naglasio da svako treba da radi svoj posao i pružio potpunu podršku nadležnim vojnim organima.

Kako je rekao, ukoliko je bilo koji pojedinac prekršio zakon i proceduru, svakako će snositi zakonom predviđene posledice, a, sa druge strane, ukoliko nadležni organi utvrde da se u javnosti iznose neistinite i na dokazima nepotkrepljene tvrdnje, takođe očekuje da se protiv lica koja iznose takve tvrdnje preduzmu sve zakonom predviđene mere.

– Niko neće biti oslobođen odgovornosti – rekao je Ðorđević.

Tanjug
Foto: facebook/informerHDnovine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter