Izvor:
13.02.2017 u 14:13
0

KARIĆ NEĆE TUŽITI DRŽAVU I NEĆE SE KANDIDOVATI: Srbiji treba ljubav, a ne tužba!

Srpski biznismen i političar Bogoljub Karić izjavio je da neće tužiti državu Srbiju za "slučaj Mobtel" i da se neće kandidovati za predsednika na predstojećim izborima.

Karić je juče u emisiji na jednoj srpskoj televiziji rekao, da je na sudu u Strazburu jedino želeo da dokaže kako je deo tadašnje vlasti reketirao poslovne ljude u Srbiji.

"Moramo da širimo ljubav, Srbiji treba ljubav, a ne tužba", rekao je Karić uz osmeh.

Karić tvrdi da je od njegovog povratka u Srbiju, nakon više od 11 godina, njegova stranka Pokret snaga Srbije dobila novih 60.000 članova, te dodao da veruje da će ih do kraja godine biti oko 200.000.

"Pokret snaga Srbije postoji i nadam se da će postojati večno. Ja se bavim politikom, ali se neću kandidovati za predsednika", izričit je bio Karić, koji je u emisiji učestvovao sa predsednikom LSV Nenadom Čankom i analitičarem Dejanom Vukom Stankovićem.

Čanak je ISTAKAO da nijednom nije rekao da će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima, ali da je video vest o tome.

O tome da li će biti kandidat za predsednika, Čanak kaže da će odlučiti stranka čiji je član.

Izovr: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter