Izvor:
14.02.2017 u 20:08
0

Pročitajte jezivu ispovest logoraša: HANKA PALDUM MI JE NAREDILA DA RAŠIRIM NOGE I POČELA DA MI GNJEČI POLNI ORGAN!

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/hanka%20i%20golub.jpg?m=1487073387
Goran Golub, posle dvadeset godina ćutanja izneo je potresnu ispovest o tome kako ga je zlostavljala poznata pevačica Hanka Paldum.
– Ona mi je postala noćna mora, s njom ležem i budim se. Nekad sam voleo Hanku, ali mislim da ne bih mogao očima da je vidim nakon zla koje mi je učinila. Od nje ništa ne tražim, samo želim da mi se izvini – počeo je priču Golub.
– Nisam dosad hteo da pričam o Hankinom maltretiranju. Sada više ne mogu da izdržim, sve moram da kažem! Zbog svega šta mi je učinila, moja majka je do smrti uvek menjala kanal kad bi se ona pojavila na TV – kaže on.
Goran Golub dodaje da je Hanku Paldum video u februaru 1993. na Igmanu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/hanka%20u%20u%20uniformi.jpg?m=1487073387
– Nekoliko logoraša Silosa, među kojima sam bio i ja, bilo je dovedeno da kopa rovove i pomaže u pripremi koncerta na kojem je trebalo da nastupe Hanka i Dino Merlin. Ona je bila u vojničkoj uniformi i šetala kroz logor. Pogledao sam je i ona je to videla, prišla mi i viknula: „Šta gledaš!“ Naredila mi je da sednem i da raširim noge, što sam i učinio. Tada mi je svom snagom zgnječila polni organ – priča Golub, koji je bio ukupno četiri godine u logorima Silos i Viktor Bubanj.

Ovaj obični čovek, koji nema posao i živi od pomoći države, navodi da je jedan od ljudi u logoru video šta se događa i to javio Juki Prazini, koji je odmah došao na Igman.
– Ja Juku, kakav god da je bio, poznajem kao jarana iz varoši. On je uhvatio Hanku i okačio je na neki čiviluk. Pevačica je urlala da su joj Srbi ubili brata, ali on joj je rekao da me više ne dira, inače će s njim da ima posla – ispričao je Golub.

Pošto ga je Hanka Paldum teško povredila, Golub se vratio u logor Silos, gde je sam sebi lečio rane.
– Nisam hteo da tražim pomoć lekara. Sam sebi sam vidao rane, pa šta bude. Ionako sam svaki dan ustajao s mišlju da mi je to poslednje jutro – ispričao je on.

Advokat Duško Tomić, koji zastupa Goluba, kaže da su medicinska veštačenja njegovog klijenta urađena.
– Tim veštaka je utvrdio da je Goranova priča autentična. Utvrđeno je da on ima teške traume nastale zbog seksualnog zlostavljanja na Igmanu i da su šanse za potpuni oporavak minimalne. Tačnije, Golub ima posttraumatski sindrom – rekao je advokat Tomić.

Zloglasni Silos

♦ Silos je od 1992. do 1996. bio koncentracioni logor za Srbe

♦ prvi zatvorenici dovedeni su u maju 1992, a logor je ispražnjen 27. januara 1996, dva meseca posle potpisivanja Dejtonskog sporazuma.

♦ u Silosu je bilo zatočeno 600 srpskih civila

♦ 24 logoraša umrla su od prebijanja, torture i mučenja glađu

KURIR

Foto: radiobet.eu

foto: printscreen/Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter