Izvor:
14.02.2017 u 20:59
0

NOVI HIT VIDEO BOGOLJUBA KARIĆA: Pogledajte kako je Milanki čestitao dan zaljubljenih!

Bogoljub Karić poznat je kao čovek koji vrlo rado pokazuje svoje emocije, naročito prema svojoj supruzi Milanki.

Tako je bilo i danas, na Svetog Trifuna, kada se obeležava i Dan zaljubljenih.

– Dragi moji, danas je veliki dan, Sveti Trifun i praznik LJUBAVI, koje slavimo svi, pa hoću da čestitam svim srpskim domaćinima, vinogradarima, kao i zaljubljenim ljudima svih generacija, jer ljubav ne poznaje granice! Zato volite se ljudi, ništa ne košta, a mnogo znači. Ljubav je najveća vrlina, koju čovek može da poseduje, najvažniji zakon univerzuma i pokretačka energija svega! Neka vam je sa srećom DAN LJUBAVI. Svaki dan treba da nam bude isti da se volimo, ljubimo i da nam ne bude teško da svoju ženu od ranog jutra obasipamo ljubavlju i pažnjom kao i našu decu, da im pružimo mir i spokojstvo. Život je i ovako težak, na svakom koraku vrebaju nas problemi, nedaće, muke, nezadovoljstva gde god se pokrenemo, zato učinimo sve da onaj biser u školjci, a to je naša porodica, sačuvamo! Tako ćemo uspeti da pobedimo sve i da nam život bar malo bude ispunjeniji, srećniji i kvalitetniji! Srećan DAN ZALJUBLJENIH – napisao je Bogoljub na svom Facebook profilu.

Happytv.rs
Foto: Facebook/bogoljubjkaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter