Izvor:
15.02.2017 u 00:55
0

Vučić poručio Nikoliću: Vidimo se u nekom drugom projektu. Nikolić: Ne prihvatam!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić razgovarali su u nedelju i ponedeljak o predsedničkim izborima, saznaje ekskluzivno "Blic".

Kako otkriva izvor "Blica", Vučić je Nikoliću poručio da ga je "uvek podržavao", ali da zbog njegovih rezultata i istraživanja javnog mnjenja postoji "značajan rizik da Srbija izgubi sve".

Vučić je rekao predsedniku da je spreman da nastavi saradnju s njim, ali u nekom drugom obliku – kaže sagovornik "Blica".

Prema istom izvoru, Vučić je još istakao da je "suviše velika važnost svega što je urađeno u proteklom periodu da bi sve tako olako zbog jednih predsedničkih izbora bilo izgubljeno".

Kako nezvanično saznajemo, Nikolić to objašnjenje nije prihvatio.

Vučić je dobio podršku predsedništva stranke na sednici održanoj u utorak u sedištu SNS-a.

Vučić je rekao Nikoliću i da "ne može da dozvoli da se najgori prevaranti i lopuže vrate na vlast zahvaljujući sujeti i eventualnim tehničkim greškama nas dvojice".

Za više informacija, postetite happytv.rs

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter