Izvor:
16.02.2017 u 16:44
0

Trese se politčka scena Srbije: EVO ŠTA SU POLITIČARI REKLI O TOMINOJ KANDIDATURI!

Odluka predsednika Srbije Tomislav Nikolić da se kandiduje za predsednika Srbije, ozbiljno je potresao političku scenu Srbije, a i region, čiji mediji se utrkuju ko će da preciznije da informiše javnost o tome.

Nakon što se ova informacija proširila, neki mediji su uspeli da kontaktiraju predsednika SNS i premijera Aleksandra Vučića i na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

Lider SPS Ivica Dačić ocenio je vest o kandidovanju Nikolića kao sramotnu, i da se predsednik time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra. Vučića. Dačić je istakao da će, ako se Nikolic zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma i JS, još snažnije podržati Aleksandra Vučića.

Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite – istakla je Zorana Mihajlović potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da, ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje za predsednika Srbije, biće jasno da Aleksandra Vučića izdaju političari, ali da uz njega ostaje Srbija. Prema Vulinovim rečima, Nikolić će se, ako tako uradi, svrstati na stranu Jankovića i Jeremića.

Izvor: HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter