parovi prijava happy zvezda prijava kviz

Trese se politčka scena Srbije: EVO ŠTA SU POLITIČARI REKLI O TOMINOJ KANDIDATURI!


Odluka predsednika Srbije Tomislav Nikolić da se kandiduje za predsednika Srbije, ozbiljno je potresao političku scenu Srbije, a i region, čiji mediji se utrkuju ko će da preciznije da informiše javnost o tome.

Nakon što se ova informacija proširila, neki mediji su uspeli da kontaktiraju predsednika SNS i premijera Aleksandra Vučića i na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

Lider SPS Ivica Dačić ocenio je vest o kandidovanju Nikolića kao sramotnu, i da se predsednik time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra.  Vučića. Dačić je istakao da će, ako se Nikolic zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma i JS, još snažnije podržati Aleksandra Vučića.

- Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite - istakla je Zorana Mihajlović potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da, ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje za predsednika Srbije, biće jasno da Aleksandra Vučića izdaju političari, ali da uz njega ostaje Srbija. Prema Vulinovim rečima, Nikolić će se, ako tako uradi, svrstati na stranu Jankovića i Jeremića.

 

Izvor: HappyTv
Foto: Arhiva

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:55 Telemaster
18:35 Kviz: Naslovna strana
19:05 Glamur
19:20 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:25 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 CIRILICA - Predsednik Aleksandar Vucic - live
23:10 Ljubavni signali