Izvor:
16.02.2017 u 18:16
0

ŠEŠELJ ISPROZIVAO TOMU: Za Nikolića će glasati kolege sa fakulteta i mrtvaci!

Jučerašnja odluka predsednika Srbije Tomislava Nikolića, da se kandiduje na novim predsedničkim izborima, mnoge je iznenadila, neke šokirala a pojedinci nisu bili ni malo iznenađeni takvom njegovom odlukom.

Negov nekadašnji kum i lider naveće opozicione stranke u Srbiji, Srpske radikalne stranke, Vojisav Šešelj, uputio je naviše kritika i podsmeha na račun njegove jučerašnje odluke preko društvene mreže Tviter. Šešelj tvrdi da je predvideo još pre dva dana kako će se Nikolić kandidovati, a da su mu se ljudi smejali i da mu nisu verovali.

Lider radikala je poručio Nikoliću da je on osnovao SNS i da ima pravo i da ga rasturi.

"Javno pozivam Tomine kolege sa fakulteta da glasaju za njega", "Problem je što Toma Nikolić pored biračkog spiska ima i popis preminulih", "Toma je pokušao da uništi SRS, nije uspeo. Tomo, više sreće sa SNS", samo su neki od Tvitova koje je Šešelj ostavljao proteklih sati.

Lider radikala je poručio Vučiću i Nikoliću preko Tvitera, da će ih baciti na muke u kampanji i pozvao ih je da izađu s njim na duel, da razjasne neke stvari.

Izvor: HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter