Izvor:
16.02.2017 u 18:43
0

Šešelj opet opleo: NIKOLIĆ JE KANDIDAT ZAPADA I MIROSLAVA MIŠKOVIĆA!

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da Tomislav Nikolić nema nikakve šanse na predsedničkim izborima.

On je na konferenciji za medije, na kojoj je "častio kolačima i sokom" istakao i da će u drugi krug on i premijer Srbije i kandidat SNS Aleksandar Vučić.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Vucic-02.jpg?m=1466672828

"Okolnost da se Nikolić pojavljuje kao kandidat smatramo pozitivnom, jer će uticati da Vučić ne pobedi u prvom krugu", naveo je Šešelj.

On je dodao da su samim tim šanse kandidata SRS veće i povoljnije u drugom krugu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Nikolic.jpg?m=1464398890
"Nikolić ima uporište u Miškoviću i zapadnim faktorima. Nikolić i Mišković su se sastali u Čenaju na salašu. Nikolić ima veze sa Zapadom. Samo mi smo proruski jer tvrdimo da je Krim Rusija i Kosovo je Srbija. Nikolić je došao sa nule i vraća se na nulu. Nema nikakve šanse na izborima, a u drugi krug idemo Vučić i ja. Na mom udaru su Nikolić i Vučić, Janković i Jeremić, ostalom boranijom se ne bavim. Odričem se svakog mentorstva i očinstva Nikoliću i Vučiću. Na kumstvo me ne podsećajte, to mi je bolna rana", rekao je Šešelj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter