Izvor:
17.02.2017 u 21:52
0

I RASIM LJAJIĆ PROTIV TOME: Najbolje da Vučić bude kandidat

Potpredsednik vlade i lider SDPS Rasim Ljajić je izjavio danas da bi Aleksandar Vučić bio najbolji zajednički kandidat vladajuće koalicije na predsedničkim izborima i da očekuje postizanje dogovora o tome sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Nikolic.jpg?m=1464398890

– Još uvek se nadam da bi moglo da dođe do dogovora i najboljeg scenarija za sve i za predsednika Nikolića i vladajuću koaliciju. A, to podrazumeva postizanje dogovora o tome da Vučić bude zajednički predsednički kandidat – rekao je Ljajić Tanjugu.

Tako bi se, ističe Ljajić, obezbedio kontinuitet, puna politička stabilnost, koordinacija između vlade i predsednika.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/vucic-01.jpg?m=1464398988
– Sa druge strane, Vučić realno jedni ima šanse da pobedi već u prvom krugu izbora. Drugi izborni krug je jako rizičan za bilo kog kandidata vladajuće koalicije – ocenio je Ljajić.

On kaže da će se sve stranke opozicije ujediniti oko podrške opozicionom kandidatu koji uđe u drugi krug i da je to "već neizvesnost za bilo kog kandidata kojeg predloži vladajuća koalicija".

– Verujem, prema tome, da taj dogovor može da se postigne. U protivnom mi ćemo, sasvim sigurno, dati punu podršku i doprinos u samoj kampanji kandidaturi Vučića, jer verujemo da on može da pobedi na izborima – rekao je Ljajić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter