Izvor:
17.02.2017 u 22:01
0

Nikolić potvrdio: RAZGOVARAO SAM SA VUČIĆEM, NE SMEM NIŠTA DA KAŽEM!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je Kuriru da je danas u 15 sati razgovarao sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

– Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje – istakao je Nikolić.

Vučić i Nikolić su razgovarali telefonom oko 15 minuta nešto posle 15 časova. Detalji ovog razgovora za sada nisu poznati.

Kako je ranije rečeno, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke.

Podsetimo, Kurir je u četvrtak uveče pisao da su u toku tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika.

kurir.rs
Facebook/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter