Izvor:
17.02.2017 u 22:59
0

Ivica Dačić: VUČIĆU JE TEŠKO, MORAM DA GA OHRABRIM, NIKOLIĆ JE DOŽIVEO FIJASKO!

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić rekao je za TV Prva da je gotovo nemoguće da Aleksandar Vučić pristane na ucene Tomislava Nikolića.

Prema njegovim rečima, sva priča je završena i interes njega, njegove partije i bloka koji je stvoren na osnovu vladajuće koalicije je da premijer postane predsednik Srbije.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nikolic-vucic-02.jpg?m=1472582568

"I sada je to pitanje postalo važno, dok smo bili na večeri Vučić i ja sa Kernom, neke novine su objavile da je u toku tajni razgovor Vučića sa Nikolićem… Vidite i sami da tu nema istine. Novinari me pitaju za atmosferu, da li je zabrinjavajuća, da li je nervozna… Atmosfera je bila veoma prijatna, ja sam to rekao više puta i moram da ohrabrim Vučića, znam da mu je teško u moralnom smislu zbog toga što je Nikolić uradio, imajući u vidu njihov dugogodišnji rad. Ovo je samo malo neprijatno, politički nije štetno", rekao je Dačić.

Predsednik SPS je potom izjavio da "ljudi ne poznaju Vučića".

"Pričaju sve najgore, da on donosi nekakve drakonske odluke… To nije istina, kada sam rekao da se plašim njegovih odluka, više nego Nikolićevih, mislio sam na to da ne bude previše bolećiv. Posle ovoga što je urađeno nema nazad, ne sme da odustaje, nema premišljanja, nema rascepa i toga neće biti jer svi idu za pobednikom. Plašio sam se da ne popusti pred emotivnim nabojem koji postoji u odnosima sa Nikolićem, ali je situacija takva da SNS nije "kolo milosrdnih sestara" i da ispunjava želje svima koji su na političkoj sceni. Samo puštanje vesti o kandidaturi Nikolića je potez koji je nekorektan i time je zatvoren prostor za bilo kakve dalje razgovore", naveo je Dačić.

Dačić je istakao i da je veoma teško moguće da se ucenama nešto dobije od Vučića i da je to pogrešan put, kao i da je Nikolić proizveo i doživeo politički fijasko i da je tu priča završena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter