Izvor:
19.02.2017 u 13:48
0

RUŽIĆ: Racionalna odluka SPS-a da podrži Vučića

Potpredsednik SPS Branko Ružić, izjavio je da je ta stranka, podrškom kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, donela racionalnu odluku, baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke.

"Obostrano poštovanje SPS i SNS jeste ključ za postizanje uspeha, i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, program svih nas jeste i mora biti uspešna Srbija", istakao je Ružić.

Ružić nije prisustvovao sednici Glavnog odbora SPS, u subotu, na kojoj je odlučeno da kandidat socijalista na izborima za predsednika Srbije bude lider SNS Aleksandar Vučić.

On se u to vreme nalazio na konferenciji u Bosni i Hercegovini u organizaciji Fondacije za razvoj i demokratiju gde je jedan od predavača, saopštila je Služba za informisanje GO SPS.

"Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom", istakao je Ružić.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter