Izvor:
20.02.2017 u 20:57
0

Čekajući sastanak: EVO KOJE SU NIKOLIĆEVE OPCIJE

Aktuelni šef države Tomislav Nikolić danas bi trebalo da ima sastanak sa premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem, na kom bi trebalo da se prelomi hoće li se kandidovati ili odustati od trke za drugi predsednički mandat.

U slučaju da se dogovori sa Vučićem, Nikolić će najverovatnije biti budući premijer. Međutim, ako do dogovora ne dođe Nikolić bi u daljoj karijeri mogao da se opredeli za jedan od pet moguća scenarija.

1. Kandidat za predsednika

Nikolić odlučuje da se kandiduje za drugi predsednički mandat.

2. Osniva poslanički klub

Nikolić bi mogao da povuče za početak deo poslanika SNS u Skupštini Srbije i osnuje svoj poslanički klub.

3. Ide u diplomate

Iako je demantovao da za sebe očekuje mesto ambasadora u Moskvi, nije isključeno da bi rešio da se posveti diplomatiji. U nekoliko navrata je pominjao da je zaslužan što vlada i Srbija mirno sarađuju sa celim svetom.

4. Društveni angažman

Nikolić odlučuje da ode u političku penziju, ali uz neki društveni angažman i bude, recimo, počasni predsednik neke fondacije.

5. Peče rakiju

Povlači se iz političkog života, odlazi u rodnu Bajčetinu i peče rakiju "tomovaču".

(KURIR)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter