Izvor:
20.02.2017 u 21:50
0

Šok: TOMA SE NEĆE KANDIDOVATI, ALI JOŠ ČEKA SASTANAK!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće ući u trku za novi mandat, nezvanično saznaje B92 iz krugova bliskih bivšem predsedniku SNS,

Kako je rečeno, odluka bi trebalo da bude potvrđena tokom dana, nakon što se sastanu Nikolić i aktuelni premijer i lider SNS Aleksandar Vučić. Ipak, odluka nije konačna, a zasad iz Vučićevog kabineta nema potvrde da je sastanak zakazan.

Iz Nikolićevog okruženja su za B92 ranije rekli da se "tokom dana očekuje sastanak Nikolić – Vučić", kao i da je kontakata bilo prethodnih dana, kada su se čuli i "pomirljivi tonovi".

Nikolić je u nedelju rekao za "Kurir" da "još čeka dogovor sa Vučićem", dok je premijer tokom dana rekao da će sa Nikolićem "razgovarati kada god i o čemu god", ali da neće pristati na to što javnost "nameće rijaliti".

"Politika nije trgovina, ja nisam trgovac i neću da učestvujem u medijskom rijalitiju", rekao je lider SNS.

Podsetimo, izvori iz kabineta premijera su i za B92 i za druge medije i agencije demantovali da je bilo telefonskog razgovora pred GO SNS.

B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter