Izvor:
21.02.2017 u 00:52
0

NIKOLIĆ SE DOGOVORIO SA VUČIĆEM: Zajedno ćemo voditi državu!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je za Kurir otkrio da neće biti kandidat za predsednika republike na predstojećim izborima!

Dogovorili smo se da i dalje zajedno vodimo državu. O funkcijama ćemo posle pobede na izborima. Nastavićemo da zajedno podižemo Srbiju sa kolena. Aleksandar će biti kandidat za predsednika – rekao je Nikolić za Kurir.

Oko 18 časova, Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić, premijer i aktuelni predsednik oglasili su se zajedničkim saopštenjem! Kako se navodi, dogovorena je zajednička saradnja po ključnim pitanjima.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su danas o političkobezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju. Predsednik i premijer u potpunosti su saglasni da se Srbija nalazi pred ozbiljnim izazovima i iskušenjiima, na koje je neophodno pružiti zajednički I sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva. Jedinstvo svih državnih funkcionera‎ u rešavanju regionalnih problema i izbegavanje krize najširih razmera, prioritetni su zadaci i predsednika Nikolića i premijera Vučića – navodi se u saopštenju.

Predsednik i premijer usaglasili su mere i poteze po pitanju bosanskohercegovačke tužbe za genocid protiv Srbije, kao i po pitanju odbrane vitalnih srpskih nacionalnih interesa povodom predloga za članstvo tzv. države Kosovo u UNESCO-u i Savetu Evrope. Dogovoreno je dnevno koordinisanje po ovim ključnim pitanjima za državu Srbiju.

Istovremeno, predsednik Nikolić i premijer Vučić razgovarali su i o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji. Dvojica sagovornika okarakterisala su svoju dosadašnju saradnju kao važnu, značajnu i uspešnu za Srbiju i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter